Održana redovna godišnja skupština DVD-a Sveti Martin

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveti Martin održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu u subotu, 2. veljače.
Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Miroslav Gegač, a u svom obraćanju naveo je kako društvo broji 54 članova, 8 članova vatrogasnog pomlatka te 6 članova vatrogasne mladeži.

– Imamo 3 časnika prve klase, 2 časnika, 2 dočasnika prve klase, 1 dočasnika, 12 vatrogasaca prve klase, 20 ispitanih vatrogasaca te 14 članova bez vatrogasnog ispita, izvještaj o radu i infrastrukturi Društva podnio je zapovjednik Dubravko Mateković.

Prigodne riječi uputili su predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava,predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović i zamjenik gradonačelnika Mario Martinćević.

Zamjenik Martinčević je pohvalio rad Društva, a osobito dio koji se odnosi na poboljšanje uvjeta oko vatrogasnog doma: „Vrlo je bitno da su vatrogasno društvo i mjesni odbor u koordinaciji. Inzistirao sam na VZG-u da se vrati investicijski ciklus kako bi započete poslove mogli i završiti.“

Skupštini su ispred Grada Križevaca prisustvovali i pročelnici upravnih tijela Sandra Vuketić i Krešimir Brunović, a kasnije se pridružio i gradonačelnik Mario Rajn.Na kraju sjednice dodijeljene zahvalnice sponzorima kao i zaslužnim članovima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.