Instruktažni centar uspješno proveo EU projekt „Obrazovanjem do zaposlenja“

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci jučer je Instruktažni centar održao završnu konferenciju EU projekta „Obrazovanjem do zaposlenja“. Cilj projekta bio je unaprijediti znanja, vještine i sposobnosti polaznika kroz programe osposobljavanja i usavršavanja i to za obavljanje poslova kuhara te montera fotonaponskih sustava, pojasnio je ravnatelj ove ustanove za obrazovanje odraslih Zdravko Čalić.

Projekt se provodio od 25. siječnja 2018. do 25. siječnja 2019. godine, a njegova ukupna vrijednost je 1.154.953,77 kuna od čega 100% financira EU. Partneri u realizaciji projekta bili su HZZ Područni ured Križevci i HZZ Područni ured Bjelovar, a ukupno je osposobljeno 9 polaznika za poslove kuhara i 13 polaznika za poslove montera fotonaponskih sustava.

Čestitke Instruktažnom centru na ovom uspješnom EU projektu uputila je Valerija Kramar ispred HZZ Područnog ureda Križevci, Martina Bereš ispred HZZ Područnog ureda Bjelovar, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel ispred Grada Križevaca, nastavnik Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci Mišel Doskočil koji je radio na izradi priručnika za kuhare te Ljubomir Majdandžić koji je radio na izradi priručnika za montere fotonaponskih sustava.

Svoja iskustva iznijeli su i sami polaznici Stjepan Poljak i Tihomir Nemčić, a na kraju konferencije uručena su uvjerenja o završenom osposobljavanju. Završnoj konferenciji ispred Grada Križevaca prisustvovao je i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.