Synth pop indie skupina Svemirko u subotu u Klubu kulture!

U subotu, 17. studenog u 21h u Klub kulture dolazi synth pop indie skupina Svemirko.

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili – savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima.

Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Križevčanin Bojan Bojko, nameće se kao jedna od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova tagajoga skupina ostvariti će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove.

Na krilima debitantskog albuma “Vanilija” Svemirko je u relativno kratko vrijeme pridobio izrazitu naklonost publike diljem zemalja koje nastanjuju Južni Slaveni, kao i odobravanje te pohvale od strane kritike. Upravo tamo gdje prvi završava, drugi po redu studijski album “Tunguzija” nastavlja, a donosi upravo fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove.

U svemirskom brodu na još uvijek neizmišljen pogon, ravno iz kozmosa na našu planetu ova skupina vračeva stiže da vas odvoji od vlastite svijesti. Svemirko vam daje tajne svemira na dlanu, izbor je na vama.

ULAZ: 30 kn
Ulaznice možete kupiti u Art Rock Caffe-u u Križevcima ili na ulazu Kluba kulture na dan koncerta po istoj cijeni.

Vezano

Komentari su zatvoreni.