Spektakl u Kupu: Matjaž Kek dolazi u “svoje” Križevce

Velik dan za sve ljubitelje nogometa i sporta u Križevcima. U šesnaestini finala Kupa Hrvatske, Radnik Križevci ugošćuje moćnu Rijeku. Goste predvodi slovenski trener Matjaž Kek, koji je davne 1981. Godine služio vojni rok upravo u Križevcima, dok je s lokalnom ekipom malonogometaša osvojio Zimsku ligu u Koprivnici.

Naravno, Rijeka je apsolutni favorit u današnjem dvoboju, ali ako su negdje iznenađenja moguća, onda su to utakmice Kupa. Pod vodstvom Keka, Rijeka je ovaj trofej osvojila dva puta – 2014. i 2017. godine., kada su stigli i do prvog povijesnog naslova prvaka Hrvatske.

Utakmica počinje u 15:30, cijene ulaznica su 30 kuna, a iz kluba su poručili kako će za za domaće navijače biti otvoren još jedan ulaz i to od strane dvorane OŠ Ljudevita Modeca. Također, domaći navijači moći će ući i na glavnom ulazu, ali parkiralište će biti zatvoreno te će biti otvoren ulaz kod Munjare.  Na istočnoj strani stadiona, postavljena je manja montažna tribina za 130 gledatelja, dok je iza gola na sjevernoj strani postavljen šator u kojem će nakon utakmice biti druženje s navijačima uz tamburaški sastav i DJ-a. U svečanom dijelu na početku utakmice sudjeluje Križevačka djevojačka straža, a u poluvremenu će revijalni susret odigrati polaznici škole nogometa.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.