U tijeku je uređenje prostorija Udruge „Vrtuljak“ u prizemlju Hrvatskog doma

Foto: Krizevci.hr

IMG 7931

U tijeku je uređenje novih prostorija Centra za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji „Vrtuljak“ koje je Udruzi na korištenje dao Grad Križevci. Tijek radova obišli su prošli tjedan zamjenik križevačkog gradonačelnika Danijel Šaško, predsjednica Udruge Tara Medaković, zamjenica predsjednice Ivona Hrg i članica Mihaela Brkić.

Tara Medaković je tom prilikom istaknula kako će u ovom prostoru raditi stručnjaci psiholog, pedagog, rehabilitator i logoped koji će provoditi razne aktivnosti namijene d jeci, mladima i obiteljima.Cilj Udruge je svojim djelovanjem pospješiti razvoj djeteta, kvalitetu obrazovanja i promicati vrijednosti roditeljstva kao važne odrednice zdravog razvoja djece i mladih.

Do sada je Udruga provela nekoliko projekata poput „Obitelj je In!“ u sklopu kojeg su održane radionice s djecom i predavanja za roditelje, potom „Zavrti za obitelj“ te projekt „Svih 5 za 5“ koji je mladima, između ostalog, ponudio KviZoramu – kvizove općeg znanja namijenjene učenicima srednjih škola s ciljem uključivanja mladih u društveni život zajednice.

IMG 7932

Vezano

Komentari su zatvoreni.