Održan Županijski susret LiDraNo 2018.

Uz podršku Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije u Podrumskoj dvorani Hrvatskoga doma u petak, 16. veljače, svečano je otvoren Županijski susret LiDraNo 2018.

Održan Županijski susret LiDraNo 2018.

Organizatori ove smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva su Osnovna škola Ljudevita Modeca, Osnovna škola „Vladimir Nazor“ i Srednja škola „Ivan Seljanec“.

Sve okupljene sudionike smotre i ostale goste pozdravili su ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan, ispred Grada Križevaca pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam mr.sc. Mladen Tenodi te ispred Koprivničko-križevačke županije pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek. Svi govornici pohvalili su sve sudionike ove smotre i istaknuli značaj održavanja LiDraNa.

Uslijedili su pojedinačni i skupni nastupi osnovnoškolaca i srednjoškolaca u kategoriji dramsko-scenskog stvaralaštva, a u sklopu smotre održan je i Okrugli stol Povjerenstva za novinarsko stvaralaštvo kojem je domaćin bila Osnovna škola „Vladimir Nazor“.

Vezano

Komentari su zatvoreni.