Još jedan kvalitetan projekt Udruge osoba s invaliditetom Križevci

U multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Udruga osoba s invaliditetom Križevci održala je 30.01.2018. početnu konferenciju projekta „Aktivno starenje – pomoć starijim osobama u svakodnevnim životnim potrebama“.

Još jedan kvalitetan projekt Udruge osoba s invaliditetom Križevci

Cilj projekta je pomoći 30-ak osoba s invaliditetom starije životne dobi i pridonijeti njihovoj socijalnoj uključenosti te im pomoći u zadovoljavanju svakodnevnih potreba poput odlazaka u dućan, liječniku i ostalo.

Projekt se provodi od studenog 2017. pa do 31. listopada 2018. godine, a kroz projekt će se zaposliti vozač i osoba za pomoć korisnicima.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 80.000 kuna, a partner na projektu je Centar za socijalnu skrb Križevci. Ovim projektom uspostavit će se koordinirani sustav pomoći starijim osobama s invaliditetom i povećati kvaliteta života starijih osoba.

U ime gradonačelnika okupljene je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi čestitavši Udruzi što značajno doprinosi u skrbi za one koji su u potrebi. Ujedno je članovima Udruge poželio mnogo uspjeha dodavši kako im Grad Križevci stoji na usluzi.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.