Dodijeljena priznanja najuspješnijim sportašima i sportašicama

Dodijeljena priznanja najuspješnijim sportašicama, sportašima, sportskim ekipama i sportskim djelatnicima grada Križevaca u 2017. godini

U dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka u Križevcima u petak, 26. siječnja održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika grada Križevaca u 2017. godini. Svečanoj dodjeli priznanja prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je pohvalio napore, trud i entuzijazam sportaša i sportskih djelatnika te njihov doprinos razvoju sporta Koprivničko-križevačke županije.

Priznanja su dodijelili zamjenik Ljubić, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, predsjednik Zajednice športskih udruga Križevaca Josip Šikić te tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko, a prikazan je i film o radu Zajednice športskih udruga u protekloj godini. Nakon filma, uz Križevačku djevojačku stražu, u glazbenom dijelu nastupili su Karlo Vuk i Robin Petić.

Najuspješnijom križevačkom sportašicom u 2017. godini proglašena je Ida Šimunčić iz Atletskog kluba Križevci, a najuspješnijim sportašem Dražen Kogl iz Kluba za obaranje ruke Tigar. Najuspješnijim ženskim klubom proglašena je ženska ekipa Atletskog kluba Križevci, dok je priznanje za najuspješniji muški klub osvojio Motociklistički klub Križevci.

Luka Drokan iz Kluba za obaranje ruke Tigar najuspješniji je sportaš s invaliditetom, a najperspektivnijim križevačkim sportašima proglašeni su Mihaela Kogl iz Kluba za obaranje ruke Tigar i Matija Jagušić iz “Streljačkog kluba 1252” Križevci.

Priznanje za najuspješniju perspektivnu žensku ekipu osvojila je juniorska ekipa AK Križevci, dok je juniorska postava “Streljačkog kluba 1252” Križevci primila priznanje za najperspektivniju mušku ekipu.

Nagrada za najboljeg sportskog trenera dodijeljena je Marjani Fržović iz ženskog Rukometnog kluba Radnik Križevci, a nagradu za najboljeg sportskog djelatnika osvojio je Dragutin Salopek iz Nogometnog kluba Viktorija iz Vojakovca.

Posebna priznanja za sportska postignuća primili su Domagoj Krulić iz “Streljačkog kluba 1252” Križevci, Veronika Drljačić iz AK Križevci, Neven Krulić iz AK Križevci te ŽRK Radnik Križevci, djevojčice A rođene 2004. godine i mlađe.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.