Županijska Turistička zajednica izdala kalendar manifestacija za 2018. godinu

Kalendar manifestacija 2018

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije izdala je kalendar manifestacija za 2018. godinu za područje Koprivničko-križevačke županije, koji se tiska od 2007. godine.

Kalendar zbivanja tiskan je u tisuću primjeraka na 32 stranice u hrvatsko – engleskoj verziji, obuhvaćene su 143 manifestacije. U prepoznatljivom je formatu i dizajnu, a uz pomoć novih fotografija pružit će osnovne podatke o manifestacijama koje će se održati tijekom ove godine.

Kao i svake godine, posebno su predstavljene velike manifestacije: Ribolovci svome gradu, Križevačko veliko spravišče, Picokijada, Podravski motivi, Međunarodni folklorni festival „Iz bakine škrinje“, Velika Gospa u Molvama, Renesansni festival, Dan sv. Marka Križevčanina te manifestacije koje organizira Turistička zajednica: Country vikend, Velika martinjska špelancija i „Pisanica od srca“. Istaknuto mjesto zauzela je i iznimna izložba Hommage á Picasso koja će se od 15. travnja do 30. rujna 2018. godine moći razgledati u Galeriji Stari grad u Đurđevcu.

Kalendar se može nabaviti u turističkim zajednicama, hotelima i putničkim agencijama, kao i na web stranicama Turističke zajednice i Koprivničko-križevačke županije, a možete ga vidjeti ovdje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.