Mile Sučić iz Ždralova prešao u NK Križevci

zvono.eu

U utorak, 2. siječnja 2018. za Nogometni klub Križevci službeno je potpisao Mile Sučić, napadač koji je cijelu svoju igračku karijeru proveo u Mladosti iz Ždralova, gdje je u seniorima postigao preko 250 zgoditaka u službenim utakmicama. O svom transferu u Križevce dvadesetdevetogodišnji Sučić je izjavio:

– Nakon dugo vremena odlučio sam se za promjenu sredine, a nakon razgovora s upravom NK Križevci, a posebno nakon razgovora s dopredsjednikom kluba Vitomirom Mijićem odlučio sam okrenuti novu stranicu u igračkoj karijeri i angažirati se u Križevcima, a ovdje je već i Alen Maras što je još jedan od razloga zašto sam se odlučio upravo za Križevce.

– Ovim putem posebno bih se želio zahvaliti svim trenerima, suigračima i upravi NK Mladost Ždralovi na povjerenju koje sam cijelu karijeru imao kod njih, rekao je Sučić prilikom potpisivanja pristupnice te dodao kako je i jedan od razloga to što NK Križevci imaju ozbiljne ambicije u kojima im on zasigurno može i želi pomoći.

Uprava križevačkog nogometnog kluba intenzivno pregovara s još nekoliko igrača, a o čemu će, kako navode, pravovremeno obavijestiti javnost. Trener Mihael Miklečić zakazao je prozivku za 20. siječnja, a do tada će biti poznati svi detalji eventualnih novih imena u svlačionici NK Križevci.

Vezano

Komentari su zatvoreni.