‘Violeta’ donira proizvode socijalnoj samoposluzi u vrijednosti 12.500 kuna

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci će u sklopu humanitarne akcije “Pomozimo zajedno” tvrtke Violeta zaprimiti donaciju higijenskih potrepština u iznosu maloprodajne cijene 12.500 kuna za potrebe Socijalne samoposluge “Sveti Marko Križevčanin” Križevci. Dio je to Violetine nacionalne kampanje u mjesecu darivanja, nade i iščekivanja kojom će proizvodima donirati socijalne samoposluge diljem Hrvatske u vrijednosti od 200.000 kuna.

Kampanja započinje 10. prosinca 2017. i traje do 10. siječnja 2018., a u tom razdoblju kupnjom bilo kojeg Teta Violeta proizvoda i građani mogu sudjelovati u pomaganju najpotrebitijih diljem Hrvatske. Prva socijalna samoposluga otvorena je prije šest godina u Rijeci, a od tada njihov broj ubrzano raste. Na području Hrvatske danas djeluje čak šesnaest socijalnih samoposluga, što je ujedno pokazatelj da broj potrebitih svakog dana sve više i više raste.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Svaka čast tvrtci Violeta, na suosjećajnosti i velikodušnosti!
    No bilo bi, puno bolje kad tih potreba nebi bilo. To bi značilo da nam je društvo humano i osjetljivo i da je svaki pojedinc, jednako važan i ravnopravan član te zajednice.
    Ali, ali….!

Komentari su zatvoreni.