Sudar automobila i kombija kod Orehovca, jedna osoba poginula

stop policijaJutros oko 6:50 sati na državnoj cesti D-22 između mjesta Međa i Sv. Petar Orehovec došlo je do prometne nesreće između osobnog i kombi vozila. U ovoj prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala.

Do nesreće je došlo oko 6.50 sati kada je vozačica rođena 1961. godine upravljala osobnim automobilom Renault Megane križevačke registracijske oznake u smjeru Guščerovca. Zbog nepropisnog pretjecanja teretnog automobila MAN s priključnim vozilom varaždinskih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao vozač rođen 1979., sudarila se s teretnim automobilom Fiat Doblo križevačke registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1960. godine. Potom je osobni automobil odbačen na teretni automobil MAN.

Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradala vozačica osobnog automobila, a vozač teretnog automobila rođen 1960. godine je prevezen u koprivničku bolnicu, gdje su mu konstatirane lakše ozljede. Vozači teretnih automobila nisu bili pod utjecajem alkohola.

Državna cesta D -22 na tom dijelu bila je zatvorena za sav promet do 12:18 sati, a službenici Policijske postaje Križevci promet su preusmjeravali preko mjesta Donji Črnčevac-Selanec-Guščerovac i obratno. Očevidom je rukovodila Zamjenica općinske državne odvjetnice iz Bjelovara. O događaju će biti dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.