18 vrhunskih informatičkih stručnjaka u Križevcima na 1. konferenciji CrisCon

U subotu, 30. rujna 2017. godine u Križevcima se po prvi puta održava stručna konferencija CrisCon, namijenjena informatičkoj zajednici, učiteljima i profesorima te svima koje zanimaju informacijsko-komunikacijske tehnologije (ICT), s ciljem dijeljenja znanja i poticanja povezanosti informatičke i obrazovne zajednice u Hrvatskoj te promoviranja Križevaca kao sredine koja potiče razmjenu znanja, izvrsnost i razvoj ICT tehnologija.

Ukupno 18 vrhunskih predavača iz Hrvatske i Slovenije, od kojih je 14 nositelja titule Microsoft MVP (Most Valuable Professional), održat će predavanja koja počinju od 9 sati, dok je za 17 sati zakazan panel na temu “ICT i obrazovni sustav u Hrvatskoj”, koja jamči zanimljivu i dinamičnu raspravu. Moderirat će ju gospodin Igor Pavleković, direktor ovogodišnje konferencije WinDays 17 Tehnology.

Predavanja će se održati u tri konferencijska smjera – EDU za profesore i učitelje, DEV za programere i razvojne inženjere te IT PRO za sistemske inženjere i administratore. Registracije za polaznike konferencije su otvorene, a kotizacija iznosi 180 kuna (s PDV-om), što je višestruko manji iznos kotizacije od sličnih konferencija u Hrvatskoj i regiji.

Pokrovitelj konferencije je Grad Križevci, a organizatori su Križevački poduzetnički centar, Srednja škola “Ivan Seljanec” te Osnovne škole Ljudevita Modeca i “Vladimir Nazor” Križevci. Konferencija će se održati u prostorima Srednje škole “Ivan Seljanec” te Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Direktor konferencije je Goran Žarinac.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.