Šest stručnih predavanja u subotu na 1. Križevačkoj tehnološkoj večeri

U multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci sutra će se u 18 sati održati prva u nizu pet Križevačkih tehnoloških večeri, na kojoj će mladi informatičari i entuzijasti za nove tehnologije razmjenjivati stručna znanja i poslovna iskustva. Neke od tema o kojima će posjetitelji moći čuti su razvoj mobilnih aplikacija za Android, strojno učenje, umjetna inteligencija, ugradbeni računalni sustavi, projektni menadžment. Ulazak na ovaj dvosatni poslovno-tehnološki događaj je slobodan.

Na početku programa čitavu inicijativu će predstaviti pokretači Filip Kesteli, Filip Drašić i Danijel Martinek, a skupu će se obratiti i križevački gradonačelnik Mario Rajn, pod čijim pokroviteljstvom su Križevačke tehnološke večeri i organizirane. Stručna predavanja će održati Filip Drašić, Tino Balint, Tomislav Tenodi, Filip Wolf, Neven Jakopčić i Filip Kesteli. Moderator događaja je Danijel Martinek, a po završetku predviđeno je neformalno upoznavanje i druženje okupljenih.

Namjera organizatora je da ovaj događaj preraste u relevantnu stručnu konferenciju na kojoj će se mladi kadar moći povezati s iskusnim ljudima iz IT sektora, žele potaknuti dolazak tvrtki te organizirati obrazovne programe prilagođene križevačkim prilikama i potrebama, od kojih je glavna poticanje zapošljavanja i stvaranje start up tvrtki u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci. Pozivaju sve zainteresirane, kao i potencijalne predavače, da im se jave elektroničkom poštom na konferencija.krizevci@gmail.com.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.