Ulični turnir u košarci Crosscity Buckets 2017. u svom petom izdanju očekuje najbolje haklere iz regije

3 NA 3 Uz haklerski turnir u kojem će igrači odmjeriti snage, održat će se i zabavna natjecanja za publiku poput šutiranja trica te natjecanje u šutu s centra.

Peto izdanje turnira u uličnoj košarci Crosscity Buckets – Križevci 2017. održat će se u subotu 24. lipnja na igralištu gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga.

Organizatori i ove godine najavljuju dolazak haklera iz okolnih gradova, a domaće ekipe redovito dolaze nabrijane zadržati pehar i medalje u Križevcima.

Nastavljamo s organiziranjem najboljeg turnira u uličnoj košarci u regiji. Rastemo iz godine u godinu, očekujemo 16-ak ekipa iz regije. Potvrđeni su dolasci timova iz Bjelovara, Koprivnice, Vrbovca, čak i iz Zagreba, uz najjače domaće ekipe. Branitelje naslova, domaće dečke Nervo, Jukić, Martinčić i Kirin očekuje žestoka konkurencija – javio nam je Dejan Hrlec, voditelj turnira

Zainteresirani timovi mogu se prijaviti na turnir putem e-pošte ili na broj telefona 0915796465 kao i prije početka turnira koji počinje od 14 sati. Za najbolje timove osigurane su medalje i pehari kao i novčana nagrada. Za sve natjecetelje osigurane su turnirske kratke majice te osvježenje.

– Mala ekskluziva je sudjelovanje mladog hrvatskog reprezentativca Borne Kapuste sa svojom ekipom. Posebno smo ponosni na turnir U18 kategorije koji raste u broju ekipa. Imamo najavljenu ekipu iz Virja u mlađoj kategoriji, uz domaće dečke – rekao je Hrlec za naš portal.

Uz haklerski turnir u kojem će igrači odmjeriti snage, održat će se i zabavna natjecanja za publiku poput šutiranja trica te natjecanje u šutu s centra, a za muzičku podlogu i dobru zabavu pobrinut će se DJ Skavillian Sound.

Pokrovitelj turnira je grad Križevci, sponzor Križevačko pivo, a organizator je udruga KVARK iz Križevaca.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.