Stolnotenisači SKIMT-a prvaci županijske lige ‘Sport za sve’

Jučer su stolnotenisači SKIMT-a Križevci pobijedili ekipu Šoderice 5:4 u finalu županijske stolnoteniske lige “Sport za sve” i postali prvaci Koprivničko-križevačke županije za ovu sezonu. Napeto finale je trajalo četiri sata. Najprije su igrali Pečarić i Šestanj gdje je Pečarić izborio pobjedu nakon 5 setova. Nakon toga na stol su došli Matoničkin i Knapić gdje je Matoničkin pobijedio 3:0. Treći meč je bio između Kežmana i Međerala gdje je Kežman prvi put pobijedio Međerala 3:1.

Poslije prave drame krenula je igra parova u kojoj su nakon 5 setova par Međeral/Knapić pobijedili par Matoničkin/Kežman rezultatom 3:2. Kasnije su na stol došli Pečarić i Matoničkin gdje je Matoničkin pobijedio Pečarića 3:0 te su se stvari počele komplicirati, ali to SKIMT-ovcima nije bio problem. Međeral je sa 3:1 pobijedio Šestanja te je Knapić kasnije izgubio u vrlo lijepom meču od Kežmana 3:1.

Nakon 5 setova Međeral je pobijedio Matoničkina te posložio karte da Pečarić završi svoj zadnji meč u ovoj sezoni, što je i napravio pobjedom Kežmana 3:0 koja je donijela SKIMT-ovcima naslov prvaka lige. Da Međeral nije pobijedio Matoničkina Šoderica bi bila pobjednik lige. Ovo je SKIMT-ovcima bilo treće finale pa je “treća sreća” donijela pehar u Križevce.

Vezano

Komentari su zatvoreni.