Kerekesh Teatar dolazi u Križevce s hit predstavom Krtice, dijelimo ulaznice

CULTURE SHOCK FESTIVAL Križevački festival kulture, umjetnosti i društvenih događanja ušao je u četvrti tjedan održavanja.

13. Culture Shock Festival u petak 24. ožujka predstavlja kazališnu predstavu Krtice, nagrađivanu komediju poznatog Kerekesh Teatra. Predstava će se održati u križevačkom Klubu kulture s početkom u 21 sat.

Ova komedija Kerekesh Teatra događa se u NK Žbunju, a tamo se s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što iskuša sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi.

Više od 15 likova u predstavi Krtice na maksimalno duhovit način, tumači mlad i nagrađivan glumac Jan Kerekeš koji je za Krtice bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015. Režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji za 40 kuna u Art Rock Caffeu i Klubu kulture, a na dan predstave koštat će 50 kuna. Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a početak je u 21 sat. Ulaznice se mogu kupiti i online putem sustava Entrio.hr.

Pratite Epodravina.hr na fejsu, najsretniji čitatelji mogu osvojiti besplatan ulazak na predstavu jer dijelimo dvije ulaznice za Krtice u Križevcima.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.