U subotu koncertna proslava 21. rođendana Rock oka na 13. Culture Shock Festivalu

Ove subote radijska emisija Rock oko u Klubu kulture slavi 21 godinu postojanja i 900. emisiju emitiranja na Radiju Križevci. Tim povodom slušatelji te kultne emisije, kao i svi ljubitelji rock veselica pozvani su na besplatni koncert zagrebačke trojke Rockheads.

S početkom u 22 sata, križevačkoj će se publici na koncertu u sklopu 13. Culture Shock Festivala predstaviti osnivač benda, pjevač i basist Saša Novaković – Sale, čiji glas neodoljivo podsjeća na glas legendarnog Bona Scotta, te gitarist Ivan Špeljak – Jitz i bubnjar Robert Jurčec – Muha.

Rockheads postoje od 2003. godine, a u bendu su se izmijenili članovi koji su svirali u Legiji, Zvijezdama, Drugom načinu, Trobecovim krušnim pećima, Divljim jagodama i drugim sastavima. Rockheads sviraju poznate rock i hard rock standarde i, osim po klubovima, često nastupaju i na motorijadama širom Hrvatske gdje su uvijek odlično prihvaćeni.

Rock oko najdugovječnija je emisija Radija Križevci koju su 1996. godine pokrenuli Ratko Matić i Dubravko Vrcelj – Meri, koji ju još uvijek uređuju i vode. Originalnom dvojcu ubrzo se pridružio Mladen Lončar – Mike, koji i danas povremeno uređuje dio emisije. Kroz 21 godinu Rock okom je prodefiliralo više suradnika koji su emisiju nadopunjavali rocku manje ili više bliskim žanrovima svakog ponedjeljka od 19 do 21 sat na 96,6 MHz.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Mladen Lončar - Mike piše:

    Molim da se promijeni dio teksta najave rođendanske proslave Rock – Oka a vezano uz mene, naime… u Rock Oku apsolutno ne uređujem ništa što se tiče bluesa. U emisiji imam stalnu rubriku ‘Noviteti By Mike’, koja se emitira redovito svaku emisiju, a tu su i emisije ‘okruglog broja’ gdje Ratko, Meri i ja imamo po 40 minuta glazbe. Tako da ova rečenica vezano uz mene, nikako ne stoji.
    Molim još jednom da se to promijeni jer to jednostavno nije istina!
    Hvala
    Mladen Lončar – Mike

Komentari su zatvoreni.