Fabijan Brčić potpisao za kninski taekwondo klub ‘Olympic’

Fabijan_Brcic_taekwondo_DSNTaekwondo borac i bivši hrvatski reprezentativac Fabijan Brčić je danas u Kninu potpisao pristupnicu za članstvo u Taekwondo klubu “Olympic”, koji je prije nešto više od godinu dana osnovao osvajač brojnih svjetskih i europskih odličja Stipe Jarloni. Dvadesettrogodišnji Brčić je time nakon punih 17 godina odlučio napustiti matični klub “Radnik” Križevci.

– U Radniku sam od pete godine života i zahvalan sam im na svemu. Zahvalio bih se Damiru Međeralu i Zoranu Jandrokoviću koji su od mene napravili borca, za zlatne medalje na prvenstvima Hrvatske, za 5.-8. mjesta na europskim juniorskim prvenstvima, za medalje na natjecanjima G-klase, krenuo je nabrajati Brčić.

12697394_10208571809075880_7748216782227656222_o_DSN_Fabijan_Brcic_taekwondo_Vrbovec_2016U zahvali je spomenuo i trenera Branimira Blečića, koji se njime bavio posljednje četiri godine u Zagrebu i koji mu je, kaže, puno pomagao u sportskom i privatnom životu.
– U Križevcima ću nastaviti trenirati s osobnim trenerom Hrvojem Pečarićem iz Boksačkog kluba “Ronin”, a u Knin ću putovati dva-tri puta mjesečno, iznio je planove Brčić, napomenuvši da mu je drago što s Pečarićem nastavlja dosadašnju suradnju na podizanju i održavanju fizičke spremnosti.

– Smatram da ću u Kninu imati bolje uvjete za rad i daljnji napredak, istaknuo je Brčić, kojem će trener biti Jarloni, dugogodišnji reprezentivac, višestruki seniorski prvak Hrvatske, 3. na svijetu među juniorima kao i tri puta prvak Europe te 3. na europskom prvenstvu za seniore. S obzirom na višegodišnje prijateljstvo Brčić misli da će se dobro slagati s novim trenerom i uspješno surađivati.

img_5936_taekwondo_klub_olympic_knin_stipe_jarloniDvadesetpetogodišnji Jarloni je za Križevci.info o transferu Brčića iz Križevaca u Knin izjavio:
– Fabijan je moj dugogodišnji reprezentativni prijatelj i kolega, nadam se da ćemo uspjeti postići sve što smo zacrtali. Dolazit će u Knin na treninge i sparinge kad god bude u mogućnosti. Ja mu kao trener želim još dugu i uspješnu karijeru i nadam se dobroj suradnji.

Danas se u dvorani kninske Srednje škole Lovre Montija održava klupsko natjecanje između boraca “Olympica” i “Vrlike”, gdje će u predblagdanskom ozračju i prijateljskom druženju, između ostalih, kao najmlađi natjecatelji nastupiti četverogodišnjaci. Brčić će se kao pomoćni trener tom prilikom upoznati s mlađim kolegama iz kluba.

1514955_10205243259264215_8057734409942310324_n_fabijan_brcic_stipe_jarloni_taekwondo

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. ranko piše:

    sretno fabijan

Komentari su zatvoreni.