Susret i radionica županijske Udruge slijepih u gradskoj knjižnici

radovi-slijepe-djece-i-mladih-klub-slijepe-djece-i-mladihUdruga slijepih Koprivničko–križevačke županije u petak, 16.prosinca 2016. godine održava dvije aktivnosti u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković“ Križevci. Od 10 do 12 sati će se održati susret Čitateljskog kluba slijepih „Šišmiš“ kroz koji će članovi prokomentirati knjigu Papisa Ivana koju su čitali / slušali ovaj mjesec.

radionica-klub-slijepe-djece-i-mladihOd 12 do 14:00 sati će se održati božićna kreativna radionica za članove Udruge iz Križevaca koja će biti integracijskog karaktera, odnosno moći će sudjelovati i videći sugrađani. Kroz radionicu će se izrađivati ukrasni i uporabni božićni ukrasi, prvenstveno božićne kuglice salvetnom tehnikom i vijenci za vrata na način da će slijepi članovi kroz rad razvijati vlastiti osjet opipa i motoriku.

Biti_slijep_na_pet_minuta_djeca_edukacija_knjiznica_IMG_0504Također, djelatnici Udruge će Knjižnici pokloniti dvije taktilne slike koje su izradili najmlađi članovi Udruge na vlastitoj radionici Kluba slijepe djece i mladih kako bi još više uljepšali prostor Dječjeg odjela. Napomenimo da se ove aktivnosti provode u sklopu trogodišnjeg programa „Priprema, pozor, SAD (Samopouzdani, Aktivni, Društveni)!, financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.