U petak u gimnaziji 13. Sajam studija

15356667_738158766343383_1425201797759592069_n_sajam_studija_2016_udruga_pointKriževačka udruga P.O.I.N.T. poziva u petak, 16. prosinca 2016.  u 19 sati u Gimnaziju Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima na 13. Sajam studija, jedinstven događaj namjenjen križevačkim maturantima, ali i svima zainteresiranim za što kvalitetnije i potpunije informiranje vezano uz upise na studije i visoke škole na različita sveučilišta u Hrvatskoj.

Sajam studija se tradicionalno održava u auli križevačke gimnazije, gdje se odvija dvosatni susret studenata bivših gimnazijalaca i maturanata, prilikom kojeg se razmjenjuju iskustva i saznanja o tome kako se pripremiti za upis na fakultet, ali i praktičnim stvarima vezanima za studentski život. Dio sajma uvijek je i predavanje gostujućeg predavača o studijskim programima i perspektivama zapošljavanja u domovini.

Sajam studija 2014– Ovaj program naši volonteri godinama organiziraju u prosincu, mjesecu u kojem se obilježava Međunarodni dan volontera, ali i Međunarodni dan ljudskih prava, među kojima je jedno od nezaobilaznih pravo na obrazovanje, jednako dostupno svima na osnovi uspjeha, napomenuo je predsjednik P.O.I.N.T.-a Mario Rajn, istaknuvši višegodišnju uspješnu suradnju s profesoricom Sanelom Štubelj i ravnateljem gimnazije Zoranom Kovačem.

Podsjetimo da je Sajam studija prošle godine uvršten među primjere dobre prakse od strane Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Prije više od 16 godina pokrenula ga je profesorica križevačke gimnazije Gordana Pintarić-Kovač, a priključivanjem udruge P.O.I.N.T. projekt dobiva ime i današnju formu te prerasta okvire gimnazije.

Sajam_studija_prosinac_2013_udruga_POINT_gimnazija_studenti_3– Pozivam sve maturante, kao i zainteresirane učenike nižih razreda srednjih škola, da nam se pridruže na 13. Sajmu studija i informiraju se o svojim budućim karijerama kroz razgovor s budućim kolegama – studentima koji su im prijatelji, poznanici i susjedi iz kvarta, istaknuo je koordinator projekta Damjan Tkalec, pozvavši i studente s područja grada i županije da se priključe inicijativi i predstave vlastiti studij i fakultet.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš dobar i koristan sajam.
    Svaka čast!

Komentari su zatvoreni.