Bogat program 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima

sajam KZINOVACIJE I NOVE TEHNOLOGIJE Od 11. do 13. studenoga 2016. godine u Križevcima će se održati 19. Obrtnički i gospodarski sajam.

Tema ovogodišnjeg sajma su inovacije i nove tehnologije, partner je Brodsko-posavska županija, a program će biti obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Zanimljiva novost ovogodišnjeg sajma je najava o pokretanju Dana inovativnih ideja Križevci 2017. koji bi se svake godine održavao u sklopu sajma, a predavanje na tu temu održat će mag. ing. mech. Tomislav Pavlic, voditelj Studentskog poduzetničko-tehnološkog inkubatora u Bjelovaru.

Sajam se svečano otvara u petak u 10 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije I.Z. Dijankovečkoga nakon čega slijedi Izbor najstražarice Križevačke djevojačke straže. U Tehnološkom parku Križevci u 11 sati započinje okrugli stol za poduzetnike na temu Bespovratna financijska sredstva za poduzetnike u okviru programa prekogranične suradnje Interreg V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. – pp Light Sheme.

U subotu je predviđena konferencija na temu Obnovljivi izvori energije i Vratimo biootpad prirodi te revija frizura i modna revija. U nedjelju će se održati izbor najatraktivnijeg izložbenog prostora kao i nagradna igra za posjetitelje sajma. Svaki posjetitelj sajma uz kupljenu ulaznicu do nedjelje u 17:30 sati može sudjelovati u nagradnoj igri, a cijena ulaznice je 10 kuna.

Sve dane sajma posjetitelji mogu razgledati prezentaciju obrtničkih zanimanja učenika strukovnih škola, sajam malih životinja kao i izložbu radova inovacija Studentskog poduzetničko-tehnološkog inkubatora Visoke tehničke škole Bjelovar, učenika srednjih škola te članova udruga i sekcija Zajednice tehničke kulture Križevci i Koprivničko-križevačke županije.

Sve informacije i program sajma možete pronaći na internet stranicama županijske Obrtničke komore.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.