U petak svečano otvorenje Razvojnog centra i tehnološkog parka

1-2_rctp_razvojni_centar_tehnoloski_park_zavrsna_konferencija_otvorenjeUred gradonačelnika Grada Križevaca poziva na svečano otvorenje Razvojnog centra i tehnološkog parka (RCTP) Križevci, koje će se održati u petak, 28. listopada 2016. godine u konferencijskoj dvorani RCTP-a Križevci u Ulici Franje Tuđmana bb s početkom u 14 sati.
– U Razvojnom centru i tehnološkom parku prostore je zakupilo petnaest poduzetnika, s kojima će prilikom otvorenja biti i potpisani ugovori o zakupu, stoji u pozivu na otvorenje.

Razvojni centar i tehnološki park Križevci je jedan od strateških projekata Grada Križevaca, kojim potičemo razvoj konkurentnog gospodarstva baziranog na znanju i lokalnim potencijalima. RCTP Križevci na prostoru ukupne površine 8.490 m2 nudi malim i srednjim poduzetnicima proizvodne, izložbeno-prodajne i uredske prostore po subvencioniranoj cijeni uz korištenje brojnih usluga poduzetničkih potpornih institucija u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja.

Ukupna vrijednost projekta izgradnje RCTP Križevci iznosi 37.577.369,22 kuna. Projekt je najvećim dijelom financiran sredstvima Europske unije, i to kroz Operativni program Regionalna konkurentnost 2007.-2013., u okviru kojega su Gradu Križevcima odobrena bespovratna sredstva u iznosu 33.817.117,60 kuna, dok je Grad Križevci projekt sufinancirao iznosom od 3.760.251,62 kuna.

Vezano

Komentari su zatvoreni.