Od studenog Cammeo Taxi i u Križevcima

cammeo-flota-2Hrvatska prijevoznička kompanija Cammeo ovih je dana najavila širenje poslovanja na još šest hrvatskih gradova, među kojima su i Križevci. Cammeo je već prisutan u osam hrvatskih gradova: Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku i Vukovaru, a od studenog će njihove taxi usluge, osim u Križevcima, biti dostupne i građanima Bjelovara, Vinkovaca, Đakova, Požege i Krapine. U prvoj fazi najavljuju samozapošljavanje za četrdesetak djelatnika u sklopu poslovnog modela Cammeo partner, a zainteresirani im se mogu javiti na broj telefona 0800 0001.

Krizevci_centar_BrchU spomenutim gradovima, kao i u ostatku Hrvatske, Cammeo bilježi veliku potražnju za njihovim uslugama, ističu u upravi Cammea, ali i zapažen interes pojedinaca koji su spremni pokrenuti vlastito poslovanje kao njihovi partneri.
– Ponosni smo što ćemo i ovu godinu zaključiti sa značajnim rastom poslovanja i prisutnošću u gradovima u kojima ovaj vid usluge do sada nije bio dostupan ili u kojima cijena usluge nije bila na prihvatljivoj razini. Širenjem poslovanja i uvođenjem novih poslovnih modela iznova potvrđujemo svoju lidersku poziciju na tržištu i stvaramo temelje za nove poslovne uspjehe, naglasio je Vladimir Minovski, generalni direktor Cammeo grupe.

Prema priopćenju iz Cammea, cijena usluge vožnje do 5 km bit će 20 kn, i jednaka je u svim gradovima, a uslugu će biti moguće naručiti pozivom na telefonski broj 048 313 313, odnosno besplatno, na službenoj internetskoj stranici ili putem Cammeo aplikacije za mobilne telefone. Prva četiri dana rada, Cammeo će nuditi i promotivnu cijenu od 15 kn za gradsku vožnju od 5 km.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.