Gradski puhački orkestar za vikend gostuje u Pirovcu

Gradski_puhacki_orkestar_Krizevci_GPOK_Piran_1Jučer popodne su članovi Gradskog puhačkog orkestra Križevci otputovali na gostovanje u Pirovac, gdje će večeras održati cjelovečernji koncert zajedno s domaćinom Puhačkim orkestrom Pirovac. Riječ je o uzvratnom gostovanju nakon što su puhači iz Pirovca nastupili na 49. Križevačkom velikom spravišču. Koncert će se održati u Malom mistu s početkom u 20:30 sati, a ulazak je slobodan.

Podsjetimo, Puhački orkastar Pirovac je bio posebni gost ovogodišnjeg POOHfesta, festivala puhačke glazbe koji se održava u sklopu Spravišča, tradicionalne trodnevne turističke, kulturne i povijesne manifestacije, najstarije u kontinentalnoj Hrvatskoj. Pirovački puhački orkstar predvodio je povorku sudionika i gostiju uz mažoretkinje, Šibensku gradsku stražu i Križevačku djevojačku stražu.

“Bilo je prekrasno a publika nas je oduševljeno primila”, rekao je Denis Jelušić u izjavi za RudinaPress.hr, voditelj Puhačkog orkestra Pirovac. Pirovčani su imali koncert na otvorenom i izveli cijeli niz popularnih skladbi. “Sve je bilo savršeno osim vrijeme. Vjetar nam je nosio note, a u svečanoj smo povorci svi pokisli do kostiju”, sa smiješkom je komentirao Denis za RudinaPress.hr.

Vezano

Komentari su zatvoreni.