Rast noćenja domaćih i stranih posjetitelja

IMG_1705_kolegij_gradonacelnika_uprava_2016-06KOLEGIJ GRADONAČELNIKA Održana je 33. sjednica Kolegija gradonačelnika u Križevcima u srijedu 29 lipnja. Prva točka dnevnog reda bila je razmatranje Godišnjeg financijskog izvješća Turističke zajednice Grada Križevaca za 2015. godinu pri čemu je direktorica Olinka Gjigaš izrazila zadovoljstvo radom TZ u provođenju promocija turističke destinacije grada, organizaciji manifestacija te sanaciji financijskih problema iz ranijih godina.

U 2015. godini ostvaren je značajan rast u pogledu noćenja domaćih i stranih posjetitelja.  Direktor Komunalnog poduzeća Goran Gregurek izvjestio je kako Komunalno poduzeće aktivno radi na izgradnji odvojenog pogona u Cubincu  u cilju premještanja operative iz ulice Ivana Gundulića.

U okviru usvajanja Izvješća o provedenom sustavnom tretmanu deratizacije na području Grada Križevaca – proljetni tretman 2016. pročelnik Anđelko Nervo spomenuo je kako u razdoblju od 13.4 do 18.5 provedena deratizacija koja je obuhvatila 7100 kućanstava te kako stanje na terenu pokazuje da nema opravdane zabrinutosti od pojave infekcija.

Razmatrale su se i Odluka o određivanju pravnih osoba od interesa za sustav civilne zaštite na području Grada Križevaca koja je već bila predmetom rasprave na 32. sjednici Kolegija te Odluka o davanju na upravljanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevačkom poduzetničkom centru d.o.o.

Sjednici su prisustvovali gradonačelnik Branko Hrg, njegovi zamjenici Tomislav Katanović i Ivan Vuk, pročelnici Upravnih odjela : Ana Lukačić-Lojen, Anđelko Nervo, Darko Masnec, predsjednik Gradskog vijeća Dragutin Guzalić i potpredsjednica Renata Husinec.  Od ostalih nazočni su bili: direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš i direktor Komunalnog poduzeća Križevci Goran Gregurek.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.