Kreću ljetne projekcije filmova u gradskoj knjižnici

PUBLIKA_Multimedijski_kulturni_centar_KrizevciGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva na ljetne projekcije filmova koje će se tijekom srpnja i kolovoza održavati u multimedijskoj dvorani. Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu. Dječji filmovi prikazivat će se utorkom u 18 i srijedom u 10 sati. Projekcije za odrasle održavat će se petkom u 19 sati.

Utorak 5.7. u 18h
Gregov dnevnik 2: Rodrickova pravila (2011.)
96 minuta, igrani film s podnaslovima
Redatelj: David Bowers
O filmu: Greg Heffley, dečko koji je “smotanost” uspio pretvoriti u nešto cool, vraća se u ovom otkačenom nastavku temeljenom na drugoj u nizu uspješnih istoimenih knjiga. Riješivši se jeftinog izgleda, Greg započinje sedmi razred samouvjerenošću i nedirnutim prijateljstvom, a bacio je oko i na novu curu u gradu – Holly Hills. Ali, kod kuće stvari izmiču kontroli, pogotovo s njegovim starijim bratom Rodrickom pa će Greg naučiti da postoje i puno strašnije stvari od osnovne škole – njegova vlastita obitelj!

Srijeda 6.7. u 10h
Pikove avanture (2006.)
70 minuta, kratki crtani filmovi sinkronizirani na hrvatski
Zasnovano na popularnim knjigama Erica Hilla.
O filmu: Piko uživa u svakodnevnim aktivnostima malog djeteta, igrajući se s prijateljima, posjećujući baku i djeda i pomažući svojim prijateljima. Za svaku epizodu posebno napisana je originalna pjesma, koja prati samu priču.

Petak 8.7. u 19h
Špijunka (2015.)
120 minuta
Redatelj: Paul Feig
O filmu: Vodeća komičarka današnjice Melissa McCarthy u filmu Špijunka glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš se veselim i filmovima i druženju.
    Čestitke našoj Knjižnici, što nam uljepšavati ljetne petke.

Komentari su zatvoreni.