Kreću ljetne projekcije filmova u gradskoj knjižnici

PUBLIKA_Multimedijski_kulturni_centar_KrizevciGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva na ljetne projekcije filmova koje će se tijekom srpnja i kolovoza održavati u multimedijskoj dvorani. Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu. Dječji filmovi prikazivat će se utorkom u 18 i srijedom u 10 sati. Projekcije za odrasle održavat će se petkom u 19 sati.

Utorak 5.7. u 18h
Gregov dnevnik 2: Rodrickova pravila (2011.)
96 minuta, igrani film s podnaslovima
Redatelj: David Bowers
O filmu: Greg Heffley, dečko koji je “smotanost” uspio pretvoriti u nešto cool, vraća se u ovom otkačenom nastavku temeljenom na drugoj u nizu uspješnih istoimenih knjiga. Riješivši se jeftinog izgleda, Greg započinje sedmi razred samouvjerenošću i nedirnutim prijateljstvom, a bacio je oko i na novu curu u gradu – Holly Hills. Ali, kod kuće stvari izmiču kontroli, pogotovo s njegovim starijim bratom Rodrickom pa će Greg naučiti da postoje i puno strašnije stvari od osnovne škole – njegova vlastita obitelj!

Srijeda 6.7. u 10h
Pikove avanture (2006.)
70 minuta, kratki crtani filmovi sinkronizirani na hrvatski
Zasnovano na popularnim knjigama Erica Hilla.
O filmu: Piko uživa u svakodnevnim aktivnostima malog djeteta, igrajući se s prijateljima, posjećujući baku i djeda i pomažući svojim prijateljima. Za svaku epizodu posebno napisana je originalna pjesma, koja prati samu priču.

Petak 8.7. u 19h
Špijunka (2015.)
120 minuta
Redatelj: Paul Feig
O filmu: Vodeća komičarka današnjice Melissa McCarthy u filmu Špijunka glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
kaja
kaja

Baš se veselim i filmovima i druženju.
Čestitke našoj Knjižnici, što nam uljepšavati ljetne petke.