Grupa ‘FOR’ nastupa na 14. Tabor Film Festivalu

fotka FORKriževačko-zagrebački progresivni akustični rock-bend FOR nastupit će na 14. Tabor Film Festivalu koji će se  održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja, u sklopu bogatog glazbenog programa koji će se odvijati uz filmski program. Impresivan glazbeni lineup uz headlinere Naxatras, grčka psychodelic rock atrakciju kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj, čine još Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Kries, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes i Breakdown.

fotka Repetitor 2 autor  Luka Knežević - Strika Tabor Film FestivalČlanovi benda FOR su pjevač i gitarist Tomislav Malagurski, Slaven Špoljarić na osmožičanoj klasičnoj gitari, Miodrag Prelec na bas-gitari i Frano Homen na bubnjevima i udaraljkama. Koncertno su aktivni od početka 2014. godine, a u isto vrijeme su predstavili i promo-album. Prije godinu dana predstavili su prvi studijski album pod nazivom „The Sun Will Shine“ na kojem se nalazi deset pjesama sa tekstovima na engleskom jeziku. Album je nastajao u periodu od izdavanja promo-albuma do snimanja u studiju Morris u veljači 2015. godine.

fotka TFF1 Tabor Film FestivalCijena early bird festivalske ulaznice je 95 kuna zaključno s 1. lipnja, nakon toga cijena je 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna.
Organizatori najavljuju i glazbeni natječaj za bendove koji će biti otvoren početkom lipnja, a pobjednici će zaokružiti ovogodišnji lineup i dobiti priliku predstaviti se u prekrasnom ambijentu i akustici dvorca Veliki Tabor.

FOTKA TFF STAGE Tabor Film FestivalOsim obilja kvalitetnih kratkometražnih filmova iz cijelog svijeta i dobre glazbe, Tabor Film Festival ove godine nudi i mogućnost gledanja završnih utakmica 15. Europskog nogometnog prvenstva koje će održati u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim nogometnim zaljubljenicima. Uz to će posjetitelji tijekom festivala biti u prilici pogledati četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor te se upoznati s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Hrvatskog zagorja, a organizirane su i jutarnje Kick4all – antistres kickboxing tjelovježbe za one koji požele aktivno započeti dan.

fotka  Repetitor - autor Srđan Veljović Tabor Film Festival

Vezano

Komentari su zatvoreni.