‘Na mrtvo ime’ prebio punicu, a ne ide u zatvor!

Nasilje_obitelj_zena_muskarac_dijeteMuškarca (38) iz Križevaca punica je toliko izludjela da ju je premlatio “na mrtvo ime”, a na kraju je kažnjen samo uvjetnim zatvorom. Mlatio ju je šakama, oborio na pod: ‘Zovi policiju i ubit ću te!’

Najprije je nedužnu ženu izudarao šakama po glavi i rukama te je srušio na pod. Tu se nije zaustavio već se nastavio iživljavati na njoj. Supruga je stala u majčinu obranu i pridigla je, a kad je nesretna žena ustala, opet je zaradila seriju udaraca. Udario ju je još i po tjemenu, licu i rukama.
Nesretnici je potpuno zakrvavio lijevu bjeloočnicu, ispod oka ‘niknula’ joj je debela ‘šljiva’, a zaradila je brojne hematome i otekline po glavi. Njegova je supruga, kada je vidjela što je divljak napravio, pozvala policajce. To ga je uznemirilo pa joj je ozbiljno zaprijetio.
– Reci mi da nisi zvala policiju, ubit ću te ako si zvala – vikao je supruzi koja je prijetnju prepričala u prijavi koju je podnijela protiv supruga nakon dolaska policajaca.

Slučaj premlaćivanja punice i prijetnji supruzi stigao je i na koprivnički Općinski sud. Kako je nasilnik do sada neosuđivan, sutkinja Dijana Jagar-Grloci osudila ga je uvjetnom kaznom zatvora. Uostalom, bila je to i kazna koju su za nasilnika predložili iz koprivničkog Općinskog državnog odvjetništva. Neće u zatvor ako u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo.(JL)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.