Prijavite se na jednodnevni seminar o biodinamičkoj poljoprivredi

kod_ilicica3_OPG_Ilicic_biodinamicka_poljoprivredaJeste li se ikad zapitali zašto nam voće i povrće sve ima isti okus ili ga nema? Postaje pomalo svejedno jedemo li krastavac ili jabuku, ionako nema nekog  okusa, samo  lijepo izgleda. Ili ste pak proizvođač voća i povrća kojem stavka za zaštitu bilja prelazi polovinu zarade ili vaše konvencionalno uzgojene proizvode nemate kome prodati? Ako želite ponuditi proizvod koji osim izgleda ima i okus i miris, zdrav je i ima kvalitetu, za što ima sve više interesa korisnika i kupaca, ovaj će vam uvodni seminar pružiti odgovore: Kako oživiti tlo? Kako održati zdravlje biljaka? Kako zadržati količinu uroda?

ili18_OPG_Ilicic_biodinamicka_poljoprivredaDanas u svijetu, a na sreću i kod nas u okolici Križevaca, postoje ljudi koji uzgajaju ukusno i zdravo voće, povrće, ne u malom vrtu, već na površini većoj od 6 ha, koristeći prirodne ritmove i pripravke za biljke i zemlju. Svoje su znanje stjecali kod najboljih francuskih vinara, australskih  i europskih  biodinamičara. Ovaj seminar je koristan za sve poljoprivrednike – voćare, stočare, mljekare, pčelare, povrtlare, ratare, uzgajivače ljekovitog bilja i sve one koji hranu žele uzgajati na prirodan način. Predavači su proizvođači metodom biodinamičke poljoprivrede Željki i Jasminka Iličić, koji imaju obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Bukovini kraj Čvrsteca, koju su pomoću prirodnih metoda pretvorili u rahlu plodnu vrtnu zemlju, na kojoj proizvode voće i povrće te njime opskrbljuju svoje kupce.

ilicic02_OPG_Ilicic_biodinamicka_poljoprivredaJednodnevni seminar o biodinamičkoj poljoprivredi se održava u Križevcima u subotu 16. travnja 2016. godine u vremenu od 9:30 do 17:30 sati, u organizaciji Udruge za istraživanje, promicanje i razvoj biodinamičke poljoprivrede “Stolisnik” iz Zagreba te OPG-a Iličić. Mjesto održavanja je Visoko gospodarsko učilište Križevci, Milislava Demerca 1. Cijena seminara za polaznike je 50 kuna, dok je za studente i profesore VGUK-a besplatno, uz obavezno popunjavanje prijavnice. Za prijave, sve nejasnoće i pitanja zainteresirani su se slobodni obratiti e-poštom ili broj mobitel 091/1714-395 (Ljiljana Kos). Broj polaznika seminara je ograničen.

Uvodni_seminar_biodinamicka_poljoprivreda_udruga_stolisnik_2016 10549274_1544040209162038_2852340361350869588_o_OPG_Ilicic_biodinamicka_poljoprivreda

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.