Doček Nove na Strossu uz ‘Vinil band’

vinil-band_docek_nove_2016_krizevciZa sve sugrađane i one koji žele Novu 2016. godinu dočekati u Križevcima, Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca organiziraju doček Nove godine na otvorenom. Za nezaboravan doček na Strossmayerovom trgu, kako se navodi u priopćenju Turističke zajednice, pobrinut će se Vinil band sa glazbom za sve uzraste.
– Dođite na glavni gradski trg, gdje za odličan početak 2016. nije potrebno više od malo tople odjeće i puno dobrih novogodišnjih želja, istaknula je u pozivu direktorica Turističkog ureda Olinka Gjigaš.

Prema informacijama s njihovog službenog web sjedišta, Vinil band je atraktivni show band za svadbu, vjenčanje i pir koji već duže vrijeme djeluje na prostorima Lijepe naše, a i van granica. Za sebe kažu da su iskreni zaljubljenici u glazbu, pa nude ugodan i zabavan doživljaj te širok repertoar glazbe, od pop-rocka i zabavnjaka do strane i tamburaške glazbe, a posebno se ističu, kako navode, vrstom glazbe koja prati trenutne hitove s naše estrade.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.