Članovi udruge ‘Maslačak’ obišli Advent u Zagrebu

DSCN4206_udruga_Maslacak_Advent_ZagrebU utorak 22. prosinca 2015. članovi Udruge “Maslačak” Križevci posjetili su Zagreb. Kako bi svojim članovima koji su svakodnevno dolazili cijele godine i bili vrijedni i aktivni još malo uljepšali nadolazeće blagdane organizirali su odlazak na Advent u Zagrebu.

DSCN4191_udruga_Maslacak_Advent_ZagrebOsim raznih sadržaja u okviru Adventa otišli su do katedrale, prošetali Dolcem, prošli kroz Kamenita vrata te posjetili Muzej iluzija. U muzeju iluzija je bilo vrlo zanimljivo sa brojnim doživljajima. Na povratku su se slikali sa Djedicom Božićnjakom te prošetali do Griča.

DSCN4219c_udruga_Maslacak_Advent_ZagrebJoš bolji ugođaj je bio kad se spustio mrak i kad se upalilo na tisuće lampica. Članovi Udruge su se vratili puni dojmova te ponesli kućama dašak Adventa.
– Sretan Božić i svako dobro u novoj 2016. žele vam članovi Udruge “Maslačak” Križevci, čestitala je predsjednica udruge Tamara Premuš, zahvalivši ujedno svim volonterima i donatorima na podršci.

DSCN4216_udruga_Maslacak_Advent_Zagreb

DSCN4251_udruga_Maslacak_Advent_Zagreb

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Gordana piše:

    Sretan Božić svim “Maslačkima” njihovim obiteljima, volonterima te mnogo uspjeha u nastupajučoj Novoj godini.

  2. kaja piše:

    Svim članovima udruge Maslačak, volonterima i vrijednoj predsjednici, blagoslovljen Božić i svi blagdani. Puno zdravlja, a svega bude. Svako dobro i SVE ono što vam život čini Radosnim.
    Kaja

Komentari su zatvoreni.