‘Montipajtonovci klasične glazbe’ Igudesman i Joo ponovno u Lisinskom

Igudesman_Joo_Play_it_Again_Lisinski_koncert_1Otkačeni, duhoviti, a izuzetni glazbenici – to su Igudesman I Joo! Violinist Aleksej Igudesman i pijanist Hyung-ki Joo svaki za sebe virtuozni su solisti na svojim glazbalima. No, kada zajedno izađu na pozornicu publika se najčešće valja od smijeha. Igudesman & Joo su montipajtonovci svjetske klasičarske scene. Nakon velikog uspjeha 2011., 2013. i 2014. godine svjetska glazbena atrakcija pod nazivom Igudesman & Joo ponovno se vraćaju na pozornicu Lisinskog! Ulaznice se mogu nabaviti online po cijeni od 140 do 200 kuna.

Za sebe kažu da ‘žive u zemlji YouTubea’, gdje su njihovi klipovi u kratkom vremenskom razdoblju postigli milijunske klikove! Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo osvojili su svijet atraktivnim nastupima u kojima kombiniraju klasičnu glazbu, komediju i kazalište. Njihovi koncerti jamče odličnu zabavu, ali i vrhunsko muziciranje!

Obrazovali su se na prestižnoj engleskoj školi Yehudi Menuhin gdje su stekli vrhunsko klasično obrazovanje. Često im se na pozornici pridruže simfonijski orkestri pa čak i svjetske muzičke zvijezde ili glumci – John Malkovich, Mischa Maisky, Julian Rachlin i Roger Moore. Osim što nastupaju i na stadionima, gostovali su i u najprestižnijim dvoranama svijeta kao što su Kennedy Center u Washingtonu i Carnegie Hall u New Yorku. Klasična glazba u bizarnim, otkačenim, pomaknutim, smiješnim situacijama i varijacijama – tu su Igudesman i Joo majstori.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.