Besplatnom edukacijom do prilika za zapošljavanje na zelenim poslovima

Besplatnom edukacijom do prilika za zapošljavanje na zelenim poslovima

Energetski savjetnici se zapošljavaju kroz program javnih radova sa 100% sufinanciranom plaćom na 6 mjeseci i pomažu smanjiti račune za struju, vodu i grijanje energetski siromašnim kućanstvima s područja Županije.

U pilot projektu edukacija je za polaznike besplatna i neformalna, namijenjena za dugotrajno nezaposlene osobe sa područja Koprivničko-križevačke županije, a provodi ju Pučko otvoreno učilište u suradnji s Programom UN-a za razvoj (UNDP) u Hrvatskoj. Kroz program edukacije, polaznici će u 120 sati teorijske i praktične nastave steći mnoge praktične i primjenjive vještine koje će moći primjenjivati u svom domu, susjedstvu i kućanstvima koja će se obići u sklopu projekta.

Prijave za energetsko savjetovanje kućanstva s područja grada Križevci i Koprivničko križevačke županije su već otvorene i za to je dovoljno kontaktirati Gradski ured za gospodarenje energijom na mail adresu: energetski.ured@krizevci.hr

Partneri u projektu su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci i Pučko otvoreno učilište Križevci, kao suradnici projekt podržavaju UNDP Hrvatska, Volonterski centar Link, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Križevci, a sufinancira ga Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. (krizevci.hr)

Vezano
1 komentar
  1. Zdravko Varaždinec Osredek piše:

    dzabe ne idem raditi.

Komentari su zatvoreni.