Poziv na nedjeljnu biciklijadu

biciklijada_2011_KUB

Grad Križevci i Križevačka udruga biciklista vas pozivaju na sudjelovanje na Biciklijadi koja će se održati u nedjelju, 12. srpnja 2015. godine.

Okupljanje i registracija sudionika je u 11,00 sati u parku kod dječjeg vrtića i restorana na području bivše vojarne, nakon čega slijedi polazak organizirane kolone na rutu preko Svete Helene, Glogovnice, Križevačkog Ivanca i Velikog Potočeca.

Laganom vožnjom oko 12,00 sati se dolazi do društvenog doma u Glogovnici, gdje je organiziran ručak za sve sudionike biciklijade. Nakon kratkog odmora i druženja, slijedi nastavak vožnje prema planiranoj ruti.

Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno za sve zainteresirane sudionike, a vožnja je prilagođena svim uzrastima – od najmlađih do najstarijih.

Pridružite se ovom sportsko-rekreativnom događanju i provedite dan u prirodi.
Veselimo se vašem dolasku!

Biciklijada je organizirana u okviru projekta “Biciklom od Balatona do Jadrana“, sufinanciranog od strane Europske unije kroz IPA prekogranični program Mađarska-Hrvatska 2007.-2013., kojeg provode Grad Križevci i mađarska općina Balatonszemes.

Grad Križevci i Križevačka udruga biciklista surađuju na aktivnostima koje se provode u okviru projekta ”BA biking”, kao što su organizacija biciklijada, priprema master plana kapilarnih biciklističkih staza koje se vežu na budući međunarodni biciklistički koridor Balaton-Jadran i druge.

Posjetite redizajnirani web udruge biciklista – www.kub.hr i pronađite sve informacije o projektu BA biking, kojega provode Grad Križevci i Općina Balatonszemes, njegovim ciljevima, aktivnostima i događanjima, kao i o aktivnostima Križevačke udruge biciklista, koja na širem križevačkom području organizira biciklistička okupljanja, rekreativne vožnje i programe te aktivno promiče biciklizam.

 
 
 
 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.