Dnevna informacija za 13./14. studenoga 2015. godine (od 7 do 7 sati)

Stop - Policija

Kriminalitet

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je šest kaznenih djela. Izdvajamo:

Krivotvorenje isprava

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 42 – godišnjakinja na temelju krivotvorene diplome Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta sklopila ugovor o radu s trgovačkim društvom s područja Županije od 2003. do 2014. godine.

Također, sumnja se da je tijekom kolovoza ove godine trgovačkom društvu kao dokaz stručne spreme u postupku inspekcijskog nadzora priložila krivotvorenu i neovjerenu diplomu Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. Protiv osumnjičene je podnesena kaznena prijava.

Jučer, 13. studenoga, u popodnevnim satima u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog pored gradskog groblja nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil, iz kojeg je otuđio novčanik s novcem i dokumentima, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem.

Jučer, 13. studenoga, u popodnevnim satima u Križevcima, Helenski put na parkiralištu gradskog groblja nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil iz kojeg je otuđio novčanik s dokumentima, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem.

Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36 – godišnjak sa šireg koprivničkog područja preradio zračnu pušku u vatreno oružje. Puška i dva komada streljiva su oduzeti i podnesena je kaznena prijava.

Oštećenje tuđe stvari

Između 4. i 11. studenoga, u Križevcima u Ulici Koruška nepoznati počinitelj je oštetio neregistrirani osobni automobil. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna, a policija traga za počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 13. studenoga, oko 8.30 u Koprivnici na Đelekovečkoj cesti, zbog nepropisnog skretanja sudarili su se bicikl i osobni automobil. Biciklistkinja je lakše ozlijeđena.

Javni red i mir

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježen je prekršaj narušavanja javnog reda i mira omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika u Koprivnici.

Obavijesti

Rezultati preventivno-represivne akcije nadzora alkoholiziranosti vozača

Dana 13./14. studenoga, od 17 do 5 sati na području Postaje prometne policije Koprivnica provedena je akcija nadzora alkoholiziranosti vozača kojom prilikom je iz prometa isključeno devet vozača. Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 1,85 promila, izmjerena je kod 23 – godišnjeg vozača bicikla koji je zatečen u Koprivničkom Ivancu.

Pojačani nadzor alkoholiziranosti vozača

Od 6. do 16. studenoga na području Policijske uprave koprivničko – križevačke provoditi će se pojačani nadzor alkoholiziranosti vozača.

Vezano

Komentari su zatvoreni.