Projekt ERAZMUS+KA-1 Mobilitas iz Mađarske u Srednjoj gospodarskoj školi Križevci

ERAZMUS+KA-1_Mobilitas_Srednja_gospodarska_skola_Krizevci (3)Srednja gospodarska škola Križevci u ponedjeljak 26. listopada 2015. organizirala je završnu svečanost za učenike iz Mađarske, i njihove profesore, koji su posjetili školu u sklopu projekta ERAZMUS+KA-1 Mobilitas.

U uvodnom dijelu prisutne su pozdravili: ravnatelj Srednje gospodarske škole Križevci Toni Svoboda, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mladen Tinodi, ravnatelj Srednje poljoprivredne škole iz Kapošvara Šandor Torma i koordinator projekta iz Mađarske Zoltan Prinz. Ravnatelj Srednje poljoprivredne škole u Kapošvaru istaknuo je da je ovo samo početak suradnje i temelj za daljnje prijateljstvo, zahvalio se na gostoprimstvu i stručno-praktičnoj suradnji. Koordinator projekta iz Mađarske iskazao je zadovoljstvo što je suradnja uspješno realizirana i pozvao učenike Srednje gospodarske škole Križevci da uskoro uzvrate posjet u Kapošvaru.
ERAZMUS+KA-1_Mobilitas_Srednja_gospodarska_skola_KrizevciNakon uvodnog dijel
a učenici iz Mađarske, kroz prezentaciju, predstavili su svoj boravak u Križevcima. Prezentaciju su podijelili u tri dijela: predstavljanje Srednje poljoprivredne škole u Kapošvaru, stručna praksa u Križevcima i prikaz slobodnog vremena za vrijeme trajanja projekta. Kako bi komunikacija bila lakša, cijeli program prevodila je Žuža Zabijan.

U završnom dijelu ravnatelj Srednje gospodarske škole Toni Svoboda uručio je certifikate i zahvalnice učenicima i profesorima za sudjelovanje u projektu.ERAZMUS+KA-1_Mobilitas_Srednja_gospodarska_skola_Krizevci (2)

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.