VERN’-ovci sa Željkom Pukecom europski sveučilišni prvaci u futsalu

vern_futsal_prvaci_europe_2015_zeljko_pukec_1U finalu Europskog sveučilišnog prvenstva koje je održano u poljskom Poznanju, momčad Veleučilišta VERN’ iz Zagreba je s 3:1 pobijedila rusku momčad sa Siberian Federal University i napokon se okitili dugo očekivanom i posve zasluženom titulom europskih sveučilišnih prvaka u futsalu. Nakon bronce na Europskom sveučilišnom futsal prvenstvu u Malagi 2013. te srebra na Europskim sveučilišnim igrama u Rotterdamu 2014., VERN’ova futsal ekipa je na sjajan način, zlatom, završila svoj europski pohod za ovu godinu.

vern_futsal_prvaci_europe_2015_zeljko_pukec_5Borba za zlato nije započela nimalo bajno, budući da su Rusi prvi poveli, ali su se naši dečki brzo oporavili od početnog šoka te je Vedran Matošević izjednačio za 1:1, a u drugom djelu pogotke su postigli i Silvio Toth te Davor Kanjuh. Vedran Matošević je proglašen i za najkorisnijeg igrača prvenstva, a dio pobjedničke momčadi je Križevčanin Željko Pukec (28) koji je, kako javljaju Radio Križevci, ponikao u križevačkom klubu, a svojedobno je bio i reprezentativac Hrvatske u postavi do 17 godina.

vern_futsal_prvaci_europe_2015_zeljko_pukec_2Momčad Veleučilišta VERN’ na Europskom sveučilišnom prvenstvu 2015.: Davor Kanjuh, Željko Petrović, Silvio Toth, Vedran Matošević, Sadat Ziberi, Žarko Luketin, Željko Pukec, Mate Alpeza, Juraj Bedeković, Goran Malogorski, Kristijan Grbeša i Matej Horvat, te stručni stožer: Matija Đulvat (glavni trener), Stipe Marušić, Zvonimir Murkić, Mario Kralj i Igor Latković.

vern_futsal_prvaci_europe_2015_zeljko_pukec_4 vern_futsal_prvaci_europe_2015_zeljko_pukec_3

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.