Srednja gospodarska škola uručila svjedodžba maturantima generacije 2014./2015.

Svečana dodjela svjedodžbi maturantima Srednje gospodarske škole Križevci.

Dana 6. srpnja 2015. u lijepoj i novouređenoj dvorani sinagoge u Križevcima maturantima Srednje gospodarske škole Križevci su uručene zaslužene svjedodžbe završnih razreda . Ove školske godine maturirali su smjerovi: veterinarski tehničari, poljoprivredni tehničari opći, poljoprivredni tehničari fitofarmaceuti te mehaničari poljoprivredne mehanizacije i mljekarski tehničari.

Razrednici su bili: Ivan Svoboda, Darko Novotni, Nataša Mikinac i Josip Bošnjak.

Program su vodile učenice trećeg razreda Ksenije Kemenović i Barbara Škvorc, a za atmosferu se pobrinuo Fabijan Lončar humorističnom recitacijom Ne lake biti đak.
Ravnatelj Toni Svoboda je poručio maturantima da se sjete svojih profesora i da se jave kad se negdje sretnu.

Maturantica koja se obratila prisutnima je bila Andrea Pečarić. Istakla je da maturanti ne smiju zaboraviti školu koju su pohađali te da sada kreću u jedan novi život bilo na fakultete ili na posao.

Vezano
1 komentar
  1. Stojan piše:

    Mislio sam da će na taj dan škola odrešiti kesu i vratiti pokradeno,,,Godinama je nemarom djelatnika škole moja supruga plaćala prirez za Grad, iako je stalno nastanjena na području druje jedinice lokalne uprave! Nema stegovnog postupka za poslušne i kad ovako kardinalno griješe,, nema povrata novca bez suda,,,,zaboli ih ona stvar za eventualni trošak,,,to će ionako platiti porezni obveznici! Ravnatelju Toniju Svobodi ne dopire do primozga,,,,ali pokrenut će se kad u tiskovinama objavimo što se događa u Srednjoj Gospodarskoj školi!

Komentari su zatvoreni.