Vodič za 9. Skaville Festival u Križevcima

Od četvrtka do nedjelje (od 09. do 12. srpnja) u Križevcima će se održati 9. Skaville Festival. Ovaj međunarodni muzički festival i ove godine će razveseliti Križevčane i sve goste koji se najavljuju iz cijele Hrvatske pa i različitih europskih zemalja. Osim različitih muzičkih izvođača u sklopu festivala održati će se i turnir u uličnoj košarci Crosscity Buckets, biciklijada, a za sve posjetitelje izvan Križevaca osigurano je i besplatno kampiranje te subvencionirana cijena ulaska na križevačke bazene. Dnevni program ispuniti će i različite radionice koje priprema Volonterski centar Link u sklopu Međunarodnog umjetničkog kampa koji se održava usporedno sa Skaville festivalom. Križevci će naredni vikend disati punim plućima a prostor parka biti će ispunjen svakodnevnim aktivnostima, gastronomskom ponudom i odličnim programom.

Phototastic-4_7_2015__1e94acb8-986a-4057-813e-cd7a95d657d9(2)

Ulaznice za Skaville Festival možete kupiti u Art Rock Caffeu ili putem internet bankarstva i servisa za prodaju ulaznica Entrio.hr. Cijena festivalske karte je 99 kuna a cijena jednodnevne ulaznice 60 kuna. Ulaznice će biti dostupne i na samom festivalu.

Raspored događanja Skaville Festivala jest sljedeći:

ČETVRTAK

Pirate Rude Soundsystem
DJ Skins 1905
DzonSkaVolta
DJ Venom
dnevni program:
križevački bazeni, umjetnički volonterski kamp
________________________________

PETAK

– žonglerski show sa vatrom prije koncerta u ljetnom kinu
Jeboton Ansambl
Fakofbolan
St!llness
dnevni program:
križevački bazeni, umjetnički volonterski kamp, radionica yoge, cirkus akrobacija za najmlađe
________________________________

SUBOTA

Jolly Jackers
Skampida
Kawasaki 3p
Gyspy Ska Orquesta
dnevni program:
Crosscity Buckets – turnir u uličnoj košarci, križevački bazeni, umjetnički volonterski kamp, cirkus za najmlađe, radionica yoge, graffiti session
________________________________

NEDJELJA

Pirate Rude Soundsystem
DJ Skins 1905
dnevni program:
Ska Biking – biciklijada, križevački bazeni, umjetnički volonterski kamp

 

6tag_290615-120233

GRUPNI POPUST “3 +1”

Ove godine po prvi puta Skaville je uveo dodatnu pogodnost za sve posjetitelje i one koji tek žele postati. Popularna akcija “Kupiš 3 karte i dobiješ 4 ulaznice”.
Ova ponuda vrijedi u ograničenim količinama a ulaznice se kupuju putem Entrio.hr sustava i njihovih prodajnih mjesta. Sve 4 osobe se moraju zajedno javiti na ulazu festivala. Požurite jer akcija je u limitiranim količinama! U svakom slučaju, svatko ima prijatelja koji nema love a želi prisustvovati festivalima, stoga je ovo lijepa gesta a možda i nečiji rođendanski poklon.

Svi posjetitelji koji dolaze izvan Križevaca i planiraju stići vlakom osiguran je popust od 40% na cijenu prijevozne karte a više informacija možete saznati na stranicama Hrvatskih željeznica.

Vidimo se na Skaville Festivalu – najplesnijem ljetnom festivalu na kontinentu!

 

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.