36 nezaposlenih na osposobljavanju i usavršavanju

36_nezaposlenih_na_osposobljavanju_i_usavrsavanju

Obrtničko učilište Pouka 1. lipnja 2015. započelo je s provođenjem izobrazbe nezaposlenih osoba u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Križevci.

Započela su predavanja za grupe programa osposobljavanja polaznika oba spola za poslove fasadera za strojno žbukanje, priprematelja pizza i bureka te za program usavršavanja za poslove voditelja za izradu i provedbu EU projekata, a uskoro se očekuje i početak nastave grupe polaznika programa osposobljavanja za poslove elektrozavarivača.

Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Križevci uputio je ukupno 36 nezaposlenih osoba na dodatnu izobrazbu u Obrtničko učilište Pouka kako bi stekli dodatna znanja i vještine koje će im olakšati pronalazak zaposlenja.

Svi polaznici će odslušati određeni broj sati teorijske nastave te nakon toga, ovisno o programu, odraditi vježbe i praktičnu nastavu u prostorima Učilišta te u licenciranim radionicama.

Nakon završetka teorijske i praktične nastave polaznici će polagati završne provjere te dobiti uvjerenja o osposobljavanju, odnosno usavršavanju.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Željko Car piše:

    cista glupost da se tim osobama to dela ima posla takvog kolko oces netreba tu filozofije nego samo dobra kicma

Komentari su zatvoreni.