Održano predstavljanje Poduzetničkog impulsa za 2015. godinu

dscn4553_Poduzetnicki_impuls_2015_poticaji_KPCU srijedu 1. travnja 2015. u Velikoj vijećnici Grada Križevaca u organizaciji Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. održano je predstavljanje programa Ministarstva poduzetništva i obrta, Poduzetnički impuls za 2015. godinu. Program je predstavio voditelj Odjela za poticanje umrežavanja i drugih oblika udruživanja, gospodin Goran Ševo. Ukupan iznos poticaja je 4,37 milijardi kuna u tri osnovna programa: „Mikro i malo poduzetništvo i obrt”, „Sredstva iz fondova EU” te „Lakši pristup financiranju”. Javni pozivi će biti raspisani u dva kruga, od kojih je već raspisan prvi krug za prve tri aktivnosti (Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije, Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti i Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike).

dscn4549_Poduzetnicki_impuls_2015_poticaji_KPCSve prisutne na predstavljanju uvodno su pozdravili zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović i v.d. direktorice Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., Kristina Vrhovec-Žohar.
– Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i obrtnike da u što većem broju prijave svoje projekte na ove programe, a za svu potrebnu podršku i pomoć da se jave u KPC na telefon 628-963, mail: info@kpc.hr ili osobno, istaknula je Vrhovec-Žohar.

dscn4529_Poduzetnicki_impuls_2015_poticaji_KPC

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.