U samo četiri presude državni proračun bogatiji za 31.500 kn

stop policijaPODRAVINA i PRIGORJE – Prekršajni sud u Križevcima imao je radnu subotu, a razlog za to bila je akcija pojačanog nadzora prometa provedena noć ranije. Nakon četiri presude djelatnici suda vjerojatno su zaradili svoje mjesečne plaće, naime u kronično nam praznu državnu blagajnu bit će uplaćeno čak 31.500 kuna.

Pojedinačno najviše mora platiti 29-ogodišnjak zaustavljen u Cirkveni s 1,55 promila – dosuđeno mu je 12.600 kuna kazne i šest mjeseci bez vozačke. Jedini vozač koji je prošao bez novčane kazne imao je slični broj promila, napuhao ih je u Kenđelovcu, no umjesto kunama grešku plaća s 15 dana zatvora, u koji je predan odmah po presudi. Na isti rok u zatvoru je i 26-ogodišnjak koji je s 1,37 promila i bez vozačke u Malom Ravnu uzrokovao prometnu nesreću, no taj će uplatiti još i 8.100 kuna kazne.

Crna kronika: U Ferdinandovcu pronađen mrtav 87-godišnjak

U subotu predvečer u Ferdinandovcu pronađeno je mrtvo tijelo 87-ogodišnjeg muškarca. Leš starca nađen je u odvodnom kanalu u Ulici Petra Preradovića, a policija je priopćila da pregledom nisu utvrđene okolnosti koji bi ukazivale na kazneno djelo ili nasilnu smrt.
Također u subotu iza 18 sati na još neutvrđeni način zapalio se kokošinjac u dvorištu obiteljske kuće na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Drvena šupa unatoč brzom dolasku Javne vatrogasne postrojbe je izgorjela, te je vlasniku nastalo oko 2 tisuće kuna štete.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Josip piše:

    Pa moraju si isplatiti plaće, država je u bankrotu, nema više love

  2. sasa piše:

    Ajme kriminala i prersaja! A pojedinci po gradu rade sta hoce i nikome nista. Policija ih ulovi i opet nikome nista. A sa cime se sve bave jao majko 🙂 Zasto se ne stavi javno kome sve recimo USKOK kuca na vrata!?

Komentari su zatvoreni.