Fabijanu Brčiću izmakla medalja na ‘Bosnia Open’

Fabijan_Brcic_taekwondo_DSNU Sarajevu je prošli vikend održano međunarodno taekwondo prvenstvo “Bosnia Open”, na kojem je među 535 natjecatelja nastupio i hrvatski reprezentativac Fabijan Brčić. Križevački je borac u seniorskoj kategoriji do 74kg prvo kolo bio slobodan, dok je drugo kolo bio bolji od Frana Rezara iz Zagreba rezultatom 20:10. U borbi za medalju poražen je u posljednjim sekundama od bugarskog reprezentativca koji je među najboljih 15 na svjetskoj rang-listi u toj kategoriji.
– Šteta što nema medalje, ali cilj je biti što spremniji za Nizozemsku u ožujku, to je izborni turnir za svjetsko prvenstvo u svibnju u Rusiji, istaknuo je Brčić, naglasivši da nastavlja s redovnim treninzima u križevačkom TKD Radnik s trenerom Zoranom Jandrokovićem te u Zagrebu s Branimirom Blečićem, dok mu je kondicijski trener Hrvoje Pečarić.

Na ovom najvećem međunarodnom taekwondo prvenstvu u Bosni i Hercegovini natjecali su se kadeti, juniori i seniori iz 33 zemlje svijeta, među kojima su Velika Britanija, Turska, Novi Zeland, Njemačka, Srbija, Grčka i Hrvatska, a među natjecateljima je bilo svjetskih i olimpijskih prvaka. Organizator prvenstva je Taekwondo klub “Zlatni ljiljani”, a budući da je ovo natjecanje imalo status G1 bodovalo se za svjetsku rang-listu, kao i za kvalifikacije za Olimpijske igre u Riu de Janeiru.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.