Poziv za predlaganje najuspješnijih sportaša grada Križevaca

Izbor_najboljih_sportasa_Krizevci_2013_2

Na temelju članka 47. Statuta Zajednice športskih udruga Križevci, Programa rada za 2014. godinu i Pravilnika o izboru i proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa, trenera i sportskog djelatnika grada Križevaca, Zajednica će organizirati proglašenje najboljih pojedinaca i sportskih klubova i društava u 2014. godini s područja grada Križevaca.

Povjerenstvo za izbor najuspješnijih sportaša i sportskih klubova i društava proglasiti će najuspješnije u sljedećim kategorijama:

– SPORTAŠI S INVALIDITETOM
– PERSPEKTIVNA SPORTAŠICA
– PERSPEKTIVNI SPORTAŠ
– SPORTAŠICA
– SPORTAŠ
– ŽENSKI SPORTSKI KLUB
– MUŠKI SPORTSKI KLUB
– SPORTSKI TRENER
– ZASLUŽNI SPORTSKI DJELATNIK

Molimo vas da svoje prijedloge po pojedinim kategorijama pošaljete najkasnije do 24. prosinca 2014. godine na e-mail : zajednica.kz@gmail.com i osobno ili poštom na adresu: Zajednica športskih udruga Križevci, Trg J.J.Strossmayera 5., PP49, 48260 Križevci.

Naknadno prispjeli prijedlozi neće se uzimati u obzir. Prijedlozi moraju biti u skladu sa Pravilnikom , te dostavljeni na obrascima za prijedloge, putem e-maila i ovjereni primjerci putem pošte. Proglašenje najuspješnijih za 2014. Godinu, održati će se u velikoj Gradskoj vijećnici, a o terminu održavanja obavijestit će se naknadno.

Vezano

Komentari su zatvoreni.