Kantautorska večer Luke Belanija u malom ‘Lisinskom’

Luka_Belani_2014_wohnzimmer_Kerstin_Ermschel-RumpfJedan od najperspektivnijih domaćih kantautora, Križevčanin Luka Belani, u nedjelju 7. prosinca 2014. sprema samostalni koncert u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Osim starih, Belani će na koncertu predstaviti i dio novih pjesama koje će objaviti na trećem albumu. Tom prigodom portal Križevci.info će ovaj tjedan podijeliti četiri ulaznice najsretnijim čitatelji(ca)ma koji točno odgovore na sljedeće nagradno pitanje: “Kako se zvao prvi singl s Belanijevog albuma prvijenca?”

Kantautor iz Križevaca sa zagrebačkom adresom dosad je objavio dva albuma: B-Side Of My Mind te Changin’ Chapters i već je prvim privukao pažnju kritike i publike. B-Side Of My Mind kritičari su svrstali među najbolje debi albume 2009. godine.

Luka_Belani_foto_Martin Turk_martinturk_comDrugi album postigao je još veći uspjeh kod publike i na radijskim postajama, a Belani je te 2011. godine nastupao i na glavnoj pozornici INmusic festivala. Broj njegovih koncerata do sada je prešao 400, osim nastupa u Hrvatskoj to uključuje nastupe u Londonu, Amsterdamu, Beču, turneju po jugozapadu Engleske, te šest turneja po Njemačkoj od kojih posljednja, ove jeseni, broji 16 dana u komadu zaključno s Berlinom.

Prošle je godine samostalno je objavio EP What The Ghosts Want Us To Do te trenutno dovršava treći album, a koncert u Lisinskom dragocjena je prilika da ga uhvatite u intimnoj kombinaciji gitare, glasa i publike. Ulaznice se po cijeni 40 kuna mogu nabaviti putem servisa Ulaznice.hr. Početak koncerta je zakazan za 20 sati.

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. kalničan piše:

    Također čestitke ovom iznimnom umjetniku,,,našem mladom sugrađanu, koji već poodavno nadilazi i naše, po visoko podignutoj ljestvici, poznate kulturne prezentacije!

  2. Boba Csik piše:

    ČESTITKE NAŠEM MLADOM UMJETNIKU

Komentari su zatvoreni.