Mandatno-imunitetno povjerenstvo o Merzel i Hrgu

Mandatno-imunitetno povjerenstvo Hrvatskog sabora

Mandatno-imunitetno povjerenstv Hrvatskog sabora raspravljat će o zahtjevu za prestanak mirovanja zastupničkog mandata zastupnice Marine Lovrić Merzel te o prestanku obnašanja zastupničke dužnosti zamjenika zastupnice Zorana Vasića.

Mandatno-imunitetno povjerenstvo raspravljat će i o zahtjevu za davanje odobrenja za vođenje kaznenog postupka protiv Branka Hrga. Protiv gradonačelnika Križevaca, saborskog zastupnika i predsjednika HSS-a Branka Hrga podignuta je kaznena prijava zbog sumnje u zloporabu položaja i ovlasti. Prijavili su ga oporbeni gradski vijećnici zbog modela isplate novčane pomoći rodiljama.

Nakon pet mjeseci istražnog zatvora bivša sisačko-moslavačka županica i članica Predsjedništva SDP-a Marina Lovrić Merzel puštena je prošli tjedan na slobodu. U Hrvatski sabor stigao je zahtjev Lovrić Merzel da joj se aktivira zastupnički mandat, što znači da bi se na Markovu trgu mogla pojaviti s početkom prvog jesenskog zasjedanja. Po ‘sili zakona’ bivšoj sisačko-moslavačkoj županici zastupnički mandat aktivira se u roku od osam dana od prijma zahtjeva u Saboru. (HRT)

Vezano
19 komentara
  1. Aspro piše:

    Ne zanima me uopće ovaj MIP nego zašto je nestao MIK.
    Ovaj prvi komentar je teška bljuvotina!!!!Husinci su neki,kao,veliki faktor za ovaj grad,ma daj nemoj me klat!Ko su ti ljudi??Spas obraza i dobrobit grada,pa bili to i Križevci,su u rukama nekog muža i žene??Samo ovo govori kak je ovaj grad potonuo da ga ni ekipa s Discovery Channela nemože pronać od mulja,neeš ti familije,eej!Jel vrijedi za sve da je nevin dok mu se ne dokaže suprotno?Onda oladite malo,doći će vrijeme i za vaše idole,ma koji to bili.

  2. danijel piše:

    a gdo je benkicu gde pročital,mi zgledi da ju hssejci već sanjaju

  3. mojpatak piše:

    Kako vijest piše “nezavisni” portal ste pročitali gore, a istinu možete pročitati na linkovima dolje.

    “MIP je, također bez rasprave i jednoglasno, odbio zahtjev privatnog tužitelja Milenka Mikulića iz Biograda na Moru da dade odobrenje za vođenje kaznenog postupka protiv HSS-ova zastupnika Branka Hrga zbog kaznenog djela klevete.”
    http://vijesti.hrt.hr/sjednica-mandatno-imunitetnog-povjerenstva
    http://www.sabor.hr/izvjesce-mandatno-imunitetnog-povjerenstva-o-z0013

    Što se babi htilo, to se babi snilo. ;P

    1. Rabarama piše:

      KŽ.info je samo prenio vijest s portala hrt.hr, koji je naveo krivu informaciju, da će se danas na MIP raspravljati o skidanju imuniteta zbog kaznene prijave u vezi “Afere benkica”…
      Dakle, kritika očito mora ići HRT-u…

      1. Mejaš piše:

        Kritika treba ići onome tko vodi igru, a očito nije sve dobro iskordinirao. Križevački vojnik je sve odradio kako treba, ali na Iblerovom se nisu baš pokazali.

        1. Benkica piše:

          O kakvom Ibleru ti sanjaš? Kaj ti misliš da gore znaju ko je Branko Hrg i da ih zanima stranka sa 1,9% potpore birača? Kaj se tiče tog kak ti kažeš “vojnika”, tu si napravil mali zaj*b, ovaj vojnik za vas iz HSS nije vojnik već general vidjeti ćete uskoro 🙂

          1. Mejaš piše:

            stoko….pa nije vaš general birao tajming kad će se odlučivati na MIP-u, nemojte ga baš toliko precjenjivati

  4. danijel piše:

    najsmešnije je kaj ste za obranu zmij i druge gamadi zaduženi vi kaj ste krali autobus

  5. danijel piše:

    ivek ni on tužil grad već zmiju

  6. ivek piše:

    se sam ja razmel,a tko je nagovoril tog tipa??????????????se pripoveda se po gradu da taj tip i na karte nemre najti gde su Križevci………..
    crveni kmeri u napadu…………………

    1. 24102 piše:

      Koji sada opet tip, pa svi su iz Križevaca i Koprivnice, svašta na ovim Blogovima. Prvo Kmeri, sada Tipovi ili Tip iz Zagreba, pa kaj je Križevci postao Afganistan ???

  7. danijel piše:

    ivek nis razmel. hrga je tužil čovek iz biograda,pri nas bu krenulo tek kad premeću hrgove papire

  8. ivek piše:

    kmeri budu sad u mišjoj rupi jel su im laži pale u vodu!!!!!!!!!!
    hahahahaha
    gdje si kmer..presvetli….benkica……majdak………katanovićkmer…..kalničan…….idemo sad komentirajte mandatno povjerenstvo

    1. Benkica piše:

      bok Ivek kakva vražja panika? Em budu i benkice došle na red, a naj se sekirati i danas su Crveni Kmeri dostavili ono kaj je trebalo, tam gdje je trebalo, za koji dan ide slijedeća pošiljka i tako redom 🙂

  9. ivan granđa piše:

    Najte bit ludi..

    1. mini piše:

      Polefko, još afere nisu ni rasprte

      1. Mejaš piše:

        PROVJERENO pretpostavljam?

  10. presvetli piše:

    Buahahahahahaaaaa, ide zamjena, kad se već raspravlja u paketu, onda valjda netko iz zatvora u sabor a drugi iz sabora u zatvor . Izgleda da je sabor međustanica za i iz zatvora. 🙂

  11. dugi piše:

    Za dobrobit Križevaca očekujem da će se bračni par Husinec ograditi od od ove nečasne ekipe( ekipe torbara i plavih omotnica). Za početak se nadam da će tu ekipu izbjegavati na svim događanjima.

Komentari su zatvoreni.