★ Zabranjeno pušenje @ Klub kulture, Križevci (HR), subota 27.09. ★

Zabranjeno pušenje, subota 27.09.2014.Klub Kulture, KriževciObilježavanje 30 godina od izlaska albuma “Das ist Walter”Promocija 10. studijskog albuma “Radovi na cesti”Otvaranje koncertne sezone Kluba kulture
Cijena ulaznice: 60 knPretprodaja ulaznica: Klub kulture, Art Rock Caffe, Gentlemen’s Bar, Turistička zajednica Križevci

Nakon dugih 10 godina Zabranjeno pušenje stiže u Križevce. U godini u kojoj grupa obilježava 30 godina od objavljivanja kultnog, prvog albuma grupe pod nazivom “Das ist Walter”, na kojem je svoje mjesto našla i bezvremenska “Zenica Blues”, koncert u Križevcima se jednostavno morao dogoditi.

Kako je krajem 2013. godine objavljen i 10. studijski album grupe pod nazivom “Radovi na cesti” (kojeg možete besplatno preuzeti sa službene web stranice www.zabranjeno-pusenje.com), koncert će ujedno biti i promocija navedenog albuma, ali većina koncerta će biti posvećena najvećim hitovima koji su obilježili tridesetogodišnji rad grupe.
_______________________________________________
Koncert Zabranjenog pušenja će biti i otvaranje koncertne sezone Kluba kulture u Križevcima.
Zbog ograničenog kapaciteta Kluba kulture, požurite i kupite svoju ulaznicu na vrijeme jer se očekuje da će koncert biti rasprodan. Ulaznicu za koncert po cijeni od 60 kuna možete kupiti od utorka 9.8. na sljedećim pretprodajnim mjestima: Klub kulture, Art Rock Caffe, Gentlemen’s Bar i Turistička zajednica Križevci.
Posjetite službene stranice Zabranjenog pušenja:www.facebook.com/ZabranjenoPusenjewww.zabranjeno-pusenje.com
The post ★ Zabranjeno pušenje @ Klub kulture, Križevci (HR), subota 27.09. ★ appeared first on Klub Kulture.

Izvor: Klub kulture Križevci

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.