Subotnja matineja u MKC-u: ‘Petar Pan 2: Povratak u Nigdjezemsku’

Peter-Pan-Return-to-Neverland-disney_crtani_film_MKCGradska knjižnica “Franjo Marković” Križevci poziva u subotu 10. svibnja 2014. u 10 sati u Multimedijski kulturni centar na projekciju animiranog filma “Petar Pan 2: Povratak u Nigdjezemsku”. Ovaj sedemdesetominutni crtani film iz 2002. nije sinkroniziran na hrvatski jezik.
Ulaz je slobodan za članove knjižnice, uz obvezno predočenje članske iskaznice. Djeca predškolskog uzrasta mogu doći samo u pratnji odrasle osobe, koja također mora imati člansku iskaznicu.

Iz recenzije: „Wendy je odrasla i ima svoju djecu. Drugi svjetski rat bijesni, a mali Danny sluša majčine priče o Izgubljenim dječacima, Zvončici i Petru Panu. No dvanaestogodišnja Jane ne vjeruje u bajke. Ipak, to se promijeni kada je otme Kapetan Kuka i odvede u Nigdjezemsku!
Kuka misli da je Jane Wendy te je namjerava iskoristiti kao mamac za Petra Pana. Kada Petar Pan sazna što je Kuka učinio, zamoli prijatelje da mu pomognu spasiti djevojčicu. Sve je moguće s malo vjere, povjerenja… i vilinske prašine!“

Vezano

Komentari su zatvoreni.