Križevčanke sedme na državnom u mini rukometu

Mini_rukomet_Mlinar_drzavno_Karlovac_1Najmlađe rukometašice Rukometnog kluba “Mlinar”, djevojčice rođene 2004. godine i mlađe, sudjelovale su na državnom prvenstvu iz mini rukometa u Karlovcu, gdje su u konkurenciji 40 ekipa iz cijele Hrvatske osvojile 7. mjesto. Nakon razigravanja po grupama, gdje su osvojile drugo mjesto u grupi, u doigravanju su male Križevčanke u osmini finala bile bolje od ekipe Vukovara 15:6. U četvrtfinalu je susret s protivnikom iz grupe završio porazom za Mlinarice, rezultat 7:5 za Senj.
– U klubu smo iznimno ponosni i zadovoljni na plasman najmlađe ekipe što potvrđuje kvalitetan rad u klubu, te veliki broj djevojčica što se uključuje u rad kluba, iako više nema glavnog sponzora, a čije ime nosi klub već 10 godina, istaknuto je u priopćenju medijima.

Mini_rukomet_Mlinar_drzavno_Karlovac_2Rezultati u grupi: Mlinar – Ivanić 11:2, Mlinar – Poreč 9:2, Mlinar – Senj 5:9. Za Mlinar nastupile su: Bruna Lukša, Ema Stručić, Maja Filković, Ozana Zagorec, Tea Tomičević, Maja Rakamarić, Larisa Kos, Mateja Hrković, Nika Prelec, Katja Đurin. Treneri: Ines Grbus i Dario Sokač.
Također, vrijedi spomenuti da se seniorska ekipa Mlinarica bori za vrh 3. Hrvatske rukometne lige, gdje će pokušati izboriti ulaz u viši rang natjecanja.

Mini_rukomet_Mlinar_drzavno_Karlovac_3

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.